Wegens opendeurdagen ook geopend op 14/4/2024 van 10u tot 17u.

Overlijden medeoprichter Willemen

Werd opgestart in 1956 door Cyriel Willemen en Angele Hoefkens. Zij begonnen kleinschalig in de schuur van hun toenmalige boerderij met de verkoop van melkmachines en breidde later uit met het plaatsen van weidepompen, herstellingen van land-en tuinbouwmachines alsook grasmaaiers. 

Al snel werd de schuur te klein dus verhuisde in 1975 alles naar een groter gebouw aan de Groeningenlei te Kontich, waar opnieuw het assortiment enorm werd uitgebreid. 

In 1977 sloeg het noodlot toe, want Cyriel overleed tijdens een auto-ongeval. Angele besloot om de groeiende zaak verder te zetten. Samen met haar kinderen werd Willemen NV een écht familiebedrijf! 

In 1993 werd ook de Groeningenlei voorzien van een grotere toonzaal en groter atelier. Deze aanpassingen waren niet voor niets, want in 1997 werden we exclusief verdeler van Bobcat waar extra ruimte goed van pas kwam. 

In 2009 moesten we alweer verhuizen, waar Angele nog tot haar 88 jaar dagelijks meedraaide! 

Waar zij dag in dag uit elke klant eigenhandig opbelde met een vergrootglas zodat ze de nummers zou kunnen lezen. Waar zij iedere klant zo snel mogelijk liet verder helpen, want wachten dat bestaat niet hé mannekes. Waar zij elke beweging in het oog hield en alles tot een goed, groot- en succesvol einde bracht. 

Helaas moeten wij u het trieste nieuws melden dat dit enkel nog mooie herinneringen zullen zijn. Zij is gisterennacht stilletjes ingeslapen.   

Graag willen wij u de kans bieden om afscheid te nemen. 

Bekijk het overlijdensbericht

Vertaal ''